Even voorstellen, ik ben Carmen Bruisten dé drijvende kracht achter Brandabel. Al ruim 10 jaar ervaring binnen de reclamebranche en sinds 2015 de keuze gemaakt om het avontuur aan te gaan…zelf een bedrijf opstarten als grafisch ontwerper.

Ik ben een ontwerper die gelooft in toegankelijk, verrassend en krachtig werk. Vrolijk, vernieuwend, creatief, spontaan, no nonsense en vol energie zijn persoonlijke eigenschappen die tevens terug te vinden zijn in mijn ontwerpen, maar ook in de bedrijfsmentaliteit van Brandabel. Van identiteit tot online campagne, ik ga geen uitdaging uit de weg. “Making the complicated simple, awesomly simple…”

Zin in een kop koffie? Neem dan gerust contact op, kletsen we nog even verder!

Tot snel!
Carmen

Brandabel biedt de ondernemer een frisse blik op de bestaande of een nieuwe identiteit en helpt de onderneming zowel on- als offline op de kaart te zetten bij de door hen aan te spreken doelgroep. Conceptontwikkeling, reclamecampagnes, online marketing als websites en social media, identiteiten en diverse promotiematerialen voor print passeren dagelijks de revue.

Omdat de reclamewereld nooit stil staat en er steeds meer gebruik gemaakt wordt van online is Brandabel volledig overtuigd van de combinatie on- en offline. We zullen dit dan ook zoveel mogelijk inzetten om jouw merk of bedrijf rendabel te maken.

Brandabel werkt samen met onder andere: